Menu
A+ A A-

U Banja Luci 12. decembra Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje''

''Naše putovanje počinje'' je edukativno druženje s trudnicama koje će se u Banja Luci održati 12.decembra, 2018. godine u hotelu Jelena.

Program počinje u 18:00, a domaćin projekta je klinika Medico S. Veliki broj trudnica već se prijavio za edukativno druženje, a tokom dvosatnog druženja predstavit će se brendovi, te prezentirati svoje proizvode i ponudu. Pored toga, sve učesnice očukuju nagradne igre, zanimljiva i edukativna predavanja, interaktivna komunikacija, te vrijedni pokloni i nagrade sponzora i partnera. Učešće na edukaciji je besplatno.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espumisan L, Tosama sa proizvodima To.To, Farmaduks sa proizvodima MAM, Forever Living, Sebamed te Bio Save.

Partneri: Medimpex sa proizvodima Mollers, Džajić commerce sa proizvodom Hamanek, Nectar sa brendom Frutek, Pharma S, Nobel te Sarajevski kiseljak sa proizvodom MgMivela.

Doktori domaćini ispred klinike Medico S su: prim.mr.sci dr Vesna Ćurić, specijalist ginekologije i akušerstva, koja će pričati o temi: "Priprema trudnica za porođaj'', te će se dr.Nada Raković, diplomirani fizioterapeut pridružiti sa praktičnim vježbama za pripremu trudnica za porođaj.

Ostali predavači su:

-      Neonatolog pedijatar dr. Veroslava Milošević; Tema : ''Dojenje'', kompanija Euromand d.o.o.

-      Doc. dr. Željka Kojić, spec. parodontologije i oralne medicine; Važnost oralne higijene u trudnoći, Biassco d.o.o.

-      Tukulija Amila, Pravilan izbor / odabir vitamina D3 za novorođenčad, kompanija A-Twin d.o.o.

-      Mr.ph. Aida Mauro Jensen; ''Najbolja zaštita od prvog dana'', Sebamed d.o.o. Sebamed Baby.

-      Dr. Aleksandar Antonović;Tema: „Matične ćelije - Zalog za budućnost Vašeg dijeteta“, kompanija Bio Save.

 

Naredno druženje zakazano je za Mostar, a projekat se održava svaki mjesec, kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Banja Luka.