Menu
A+ A A-

Najavljujemo: Promocija knjige „Trag dvadesetih“

U organizaciji Mreže studenata Edukacijskog fakulteta i Fakulteta za tehničke studije u utorak, 15.01.2019. godine bit će održana promocija knjige „Trag dvadesetih“ autorice Minele Avdičević.

U knjizi autorica govori o prvoj ljubavi, nadi, zbunjenosti, životnim problemima i strahu od budućnosti, dakle o stvarima sa kojima se susreće svaka osoba. Promocija će biti održana u prostorijama Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku sa početkom u 14h.

O autorici:

Minelina ljubav prema pisanju javila se u osmom razredu. Priče su nastajale inspirativno, a neki od najdražih pisaca koji su ostavili trag u njenom životu su Nura Bazdulj Hubijar, Ivo Andrić, Nora Roberts, Meša Selimović i mnogi drugi. Ovo je njena prva knjiga, a planira nastaviti sa svojim stvaralaštvom i već radi na novoj knjizi koja će se temeljiti na psihologiji i ljubavi. Minela je završila prvi ciklus studija na Edukacijskom fakultetu Univerziteta u Travniku, smjer Pedagogija i psihologija, a trenutno je, na istom fakultetu, student na master studiju.