Menu
A+ A A-

Prijavi se: Uplovite u svijet fotografije!

Pitate se kako napraviti kvalitetnu fotografiju? Želite da pokušate, a nemate ideju i znanje? Onda je ovo odlična prilika  da dobijete odgovore na svoja pitanja i postignete željeni cilj.

Edukacijski fakultet i Fakultet za tehničke studije nudi vam izvanrednu priliku da naučite vješto upravljati fotoaparatom, da naučite napraviti odličnu fotografiju koja će privući gledatelje.

Ko vodi školu fotografije?

Školu fotografije će voditi Samir Behlić koji će kroz predstavljanje najvažnijih principa digitalne fotografije i korištenja fotoaparata uvesti polaznike u svijet fotografije.

Koliko će trajati škola?

Planirano je da škola traje do 15. marta 2019., a plan i program polaznicima će biti prezentiran na prvom predavanju.

Koji je krajni cilj škole?

Krajnji cilj škole jeste unaprijediti znanje o fotografiji i korištenju fotoopreme te kod polaznika postaviti temeljne vještine na polju fotografije.

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite biti polaznik škole prijavite se na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili direktno u uredu Mreže studenata EFT/FTS na adresi Aleja konzula broj 5 (Edukacijski fakultet, III nivo – ured 41) svaki dan od 09:00 do 15:00 sati. Rok za prijavu je 21.01.2019. do 12:00 sati. Uz prijavu je potrebno dostaviti motivaciono pismo i CV.

Izbor kandidata

Nakon isteka predviđenog roka za prijavu, komisija će pregledati dospjele prijave i objaviti listu odabranih kandidata na web stranicama fakulteta.

Iskoristite priliku i naučite šta sve može vaš fotoaparat! Saznajte kako zaustaviti vrijeme i
napraviti fotografije koje će sačuvati najvrednije trenutke zauvijek!

VAŽNO: Broj mjesta je ograničen! Zato požuri se, donesi odluku i PRIJAVI SE!