Menu
A+ A A-

Dani općine Travnik

 

Objavljen javni poziv za učešće u programu obilježavanja manifestacije „Dan općine Travnik“.

Kao i svake godine, na području općine Travnik bit će održana manifestacija „Dan općine Travnik“. Tim povodom otvoren je poziv za javne ustanove, udruženja građana, neformalne grupe građana, sportske klubove, privredne subjekte, kao i sve zainteresovane, da daju prijedloge za aktivnosti ove manifestacije i na taj način aktivno se uključe u kreiranje prijedloga programa obilježavanja „Dana općine Travnik“.

Programske aktivnosti trajat će od 21. 3. do 5. 4. 2020. Prijedlog treba da sadrži kratak sadržaj aktivnosti, lokaciju, vrijeme održavanja, broj učesnika i kontak osobu (tel. ili e-mail adresu).

Prijedloge za aktivnosti zainteresovani mogu dostaviti najkasnije do 31. 1. 2020. godine na adresu Općina Travnik – kabinet načelnika, Konatur bb Travnik, sa naznakom „Za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik 2020.g.“ ili e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sve informacije u vezi sa obilježavanjem ovogodišnje manifestacije možete saznati i putem oficijelne Facebook stranice „Dani općine Travnik“.