Menu
A+ A A-

Na Fakultetu za tehničke studije počinje online sedmica otvorenih vrata

S obzirom na to da se nastavni proces, ali i brojne druge aktivnosti, održavaju online putem, Fakultet za tehničke studije Univerziteta u Travniku odgovorio je tom izazovu i napravio iskorak u virtuelnom svijetu te organizovao InWeek - online sedmicu otvorenih vrata.

InWeek, info sedmica otvorenih vrata, nudi mnošto edukativnih, informativnih i zabavnih sadržaja, a trajat će u periodu od 18. 5. do 24. 5. 2020. godine. U okviru ove kampanje javnosti će se kroz kreativne sadržaje predstaviti način rada, akademsko osoblje, studenti, studijski programi i projekti. Sadržaj InWeek-a čine razne panel diskusije, webinari, radionice i druženje sa uspješnim studentima/alumnistima. U okviru ovih aktivnosti gostovat će eminentni stručnjaci i pofesori iz različitih branši koji će govoriti o aktuelnim temama i inovativnim pristupima iz oblasti tekstilnog i grafičkog inžinjerstva i dizajna, inžinjerske informatike, arhitekture, građevine te sigurnosti i zaštite na radu i zaštite od požara.

InWeek, online sedmica otvorenih vrata, realizuje se u periodu kada učenici završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje te su mnogobrojni sadržaji utemeljeni na profesionalnoj orijentaciji koja podrazumijeva pomoć budućim studentima u izboru zanimanja i fakulteta. Zainteresovani za studij na ovom fakultetu će imati priliku da dobiju sve potrebne informacije o načinu studiranja i upisu.

Kroz program aktivnosti koji je objavljen na web stranici i društvenim mrežama Fakulteta, svi će moći izabrati sadržaje koji ih posebno zanimaju i pratiti ih preko live facebook profila Fakulteta. Pratite web stranicu Fakulteta, kao i profile na društvenim mrežama i ne propustite jedinstvenu priliku da live poslušate sadržaje koji će vam pomoći pri odabiru vaše profesije.

Pogledajte program InWeek-a.