Menu
A+ A A-

Treći dan InWeek-a obilježit će sadržaji inžinjerske informatike

U okviru online sedmice otvorenih vrata Fakulteta za tehničke studije akademsko osoblje i studenti pripremili su raznovrsne i aktuelne teme iz naučnih oblasti koje se proučavaju na studijskim smjerovima na ovom fakultetu.

Stoga vas pozivamo da danas pratite sadržaje iz oblasti inžinjerske informatike, saznate i naučite nešto novo, informišete se o nastavnom kadru i aktivnostima u okviru studijskog programa Inženjerska informatika na Fakultetu za tehničke studije. Prva aktivnost je webinar na temu “Cyber (ne)sigurnost”, a predavač je mr. Vahidin Đaltur, viši asistent na Fakultetu za tehničke studije UNT. Webinar možete pratiti uživo na Facebook stranici Fakulteta.

 

Nakon webinara, u 18:30 možete pratiti grafičku online radionicu na temu “Kiša, gràd, snijeg - jedino što pada s neba”. Predavač je mr. Jasmir Smailbegović, glavni dizajner brenda No1 - Sportska oprema.

 

InWeek će vam također pružiti uvid u organizaciju i rad Fakulteta, a zainteresovani za studij na ovom fakultetu će, tokom čitave sedmice, imati priliku da dobiju sve potrebne informacije o načinu studiranja i upisu. Vaša pitanja možete uputiti menadžmentu fakulteta ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na linku https://forms.gle/7mEXsBz2XavavRRQA, a dgovori će biti prezentirani u subotu, 23. 5. 2020. godine u 17h na Facebook profilu Fakulteta.