Menu
A+ A A-

Ne propustite webinar na temu „Ko se (ne)brine za naše radno okruženje?“

U toku online sedmice otvorenih vrata Fakulteta za tehničke studije imali ste priliku pogledati raznovrsne webinare i panel diskusije o aktuelnim temama iz naučnih oblasti koje se proučavaju na studijskim smjerovima ovog fakulteta.

Čast nam je pozvati vas da i danas pratite webinar na temu „Ko se (ne)brine za naše radno okruženje?“ i tom prilikom saznate i naučite nešto novo te se informišete o nastavnom kadru i aktivnostima u okviru studijskog programa Sigurnost i zaštita na radu i zaštita od požara na Fakultetu za tehničke studije. Predavači su prof. dr. Miliša Todorović, profesor na Fakultetu za tehničke studije i mr. Mirsad Lišić, viši asistent na Fakultetu za tehničke studije. Webinar možete pratiti uživo na Facebook profilu Fakulteta sa početkom u 16h.

Podsjećamo vas da imate priliku dobiti sve potrebne informacije o načinu studiranja i upisu, organizaciji i radu Fakulteta. Vaša pitanja možete uputiti menadžmentu Fakulteta ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na linku https://forms.gle/7mEXsBz2XavavRRQA, a odgovori će biti prezentirani u subotu, 23. 5. 2020. godine u 17h na Facebook profilu Fakulteta.