Menu
A+ A A-

Dopis za koordinatore

Naše udruženje se prijavilo na Javni poziv za učešće u programu obilježavanja Dana općine Travnik u 2014. godini sa projektom: „Mi smo promjena, Mi smo tim!" , čiji je značaj za razvoj lokalne zajednice prepoznala Općina Travnik i navedeni projekt odabrala za zvanični program obilježavanja Dana općine Travnik koji će biti realiziran od 21.03. – 30.03.2014. godine.

„Mi smo promjena, mi smo tim!" je projekt namjenjen svim srednjoškolcima koji žele da postanu aktivni građani. Jedan od ciljeva ovog projekta je osnaživanje i afirmisanje mladih ljudi kako bi svoj potencijal iskoristili u životnoj sredini za bolju budućnost. Cilj je također i prenos znanja o značaju pisanja projekata, komunikacijskih vještina, vještina predstavljanja i prezentovanja svojih ideja, ali i važnost timskog rada.
Kroz interaktivne radionice učesnici ovog projekta će imati priliku da nauče o važnosti lokalne zajednice te njihovom angažmanu i djelovanju kao aktivni mladi ljudi. Svoje stečeno znanje i vještine učesnici će moći praktično i pokazati; podjeljeni u timove, imaće zadatak da osmisle i napišu svoj projekt koji će prezentovati stručnoj komisji koja će ocjenjivati njihove ideje, kreativnost, značaj projekta kao i samo prezentovanje. Najbolje ocjenjeni tim bit će nagrađen finansijskim sredstvima za realizaciju njihovog projektnog prijedloga.Ukupan broj učesnika za ovaj projekt je 50, a datumi njegove realizacije su: 22.03.2014, 23.03.2014 (radionice) i 29.03.2014 (prezentovanje projektnih prijedloga stručnoj komisiji i izbor najboljeg projekta),
vrijeme:11:00 – 16:00 sati.
Svi zaintresovani učenici mogu da se prijave na slijedeći način:
1.Preuzimanjem obrasca od predsjednika Vijeća/Savjeta učenika(popunjen obrazac vratiti predsjedniku).
2.Putem web stranice: www.grafx.ba, preuzeti prijavni obrazac i popunjen poslati na e-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na telefone:
3.Upute za prijavu putem telefonskog poziva na brojeve telefone:
0038762 207 519 Emir Malkoč, koordinator projekta
0038762 692 100 Amna Tuzovič , menadžer projekta
4.Dolaskom u prostorije GRAFX-a: Edukacijski fakultet Univerziteta u Travniku (Aleje konzula br.5)
Ukoliko postoje bilo kakvih nedoumice i pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate.

„Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu!" M.G.

Srdačan pozdrav
Menađer projekta
Amna Tuzović,s.r.