Menu
A+ A A-

POZIV STUDENTIMA ZA UČEŠĆE U PROJEKTU "RECI DA! "

- Bavite se fotografijom i želite pokazati svoj rad... onda je ovaj projekt za Vas! -
U afirmaciji humanih ideja, Fakultet za tehničke studije poziva sve studente da se priključe Aukciji humanitarnog karaktera pružajući svoj doprinos kroz svoje radove koje će pokloniti i ponuditi da budu predmet Aukcije. Dobrotvorna Aukcija osmišljena je kroz izložbu studenskih fotografija studenata Fakulteta za tehničke studije i Edukacijskog fakulteta. Zato Vas molimo da pokažete humanost i solidarnost, te svojom kreativnošću kroz fotografiju uključite se u dobrotvornu Aukciju i na taj način probudite osjećaj humanosti i kod drugih ljudi. Prihodi prikupljeni na dobrotvornoj Aukciji studentskih fotografija su namjenjeni za dobrotvorne svrhe.


Veličina čovjeka se mjeri njegovom dobrotom! Uvažavanjem i tolerancijom prema drugima motivirajmo lokalnu zajednicu da nam se pridruži!


Pravo učešća imaju svi studenti Fakulteta za tehničke studije i Edukacijskog fakulteta.

Rok za predaju fotografija je 20.03.2014. godine. Stručni žiri će izabrati najkvalitetnije fotografije koje će biti predmet Aukcije.

Očekujte upute o formatu fotografija, načinu dostavljanja, načinu slanja, stručnom žiriju, načinu i uslovima odabira najboljih fotografija i pojedinostima oko organizacije Aukcije.
Sve informacije o projektu bit će dostupne su na www.grafx.ba od petka, 07.08.2014. godine.
Medijski pokrovitelj je studentski časopis Grafx.
U slučaju potrebe za dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..