Menu
A+ A A-

Projekat: "Foto izložba – TRAVNIK moj grad"

U okviru projekta obilježavanja Dana općine Travnik, Edukacijski fakultet i Fakultet za tehničke studije Univerziteta u Travniku učestvuju organizacijom projekta "Foto izložba – TRAVNIK moj grad".

"Foto izložba – TRAVNIK moj grad" je aktivnost kojom se namjeravaju uključiti svi građani sa područja općine Travnik sa idejom promocije istinskih ljepota općine Travnik. Cilj projekta je i skretanje pažnje na kreativnost i slobodu izražavanja kroz fotografiju, kao i promoviranje fotografije kao oblika umjetnosti. Želimo omogućiti autorima da svoj kreativni dijalog sa gradom Travnikom na ovaj način približe posjetiocima.
Učešćem u ovoj foto izložbi prihvatate mogućnost javne promocije i uzimate udio u manifestaciji „Dani općine Travnik" koja se obilježava treću godinu zaredom te doprinosite promoviranju grada Travnika na najljepši način.
Za foto-izložbu moguće je poslati najviše osam fotografija, isključivo u elektronskom obliku, na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., prateći strogo definirane propozicije (u prilogu/na stranici).
Poziv za učešće u izradi foto-izložbe otvoren je do 20. marta, a sve pristigle fotografije bit će postavljene u foto-galeriji na web portalu GrafX-a, dok će u posljednjim danima manifestacije "Dani općine Travnik" (26. i 27. marta) biti selektivno izložen izbor najuspješnijih fotografija koje će odabrati stručnjaci iz ove oblasti.

Otvaranje izložbe: petak, 26.03.2015. u 12 h
Lokacija: prostorije Fakulteta za tehničke studije

Sve dodatne informacije vezane za foto-izložbu i o samom projektu „Dani općine Travnik " možete dobiti putem telefona: 060 300 71 95 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., te putem web stranica: www.fts.ba i www.eft.ba
Budite slobodni da ovu informaciju dalje proširite kako bi se što više ljudi aktivno uključilo.

Popuni prijavu         Napomene i uputstvo