Menu
A+ A A-

Projekat: Takmičenje iz oblasti matematike i informatike

Organizator: Asocijacija studenata Fakulteta za tehničke studije (ASFTS)
Datum realizacije: 25.03.2015.
Termin održavanja: 12:00 sati
Mjesto održavanja: Prostorije Fakulteta za tehničke studije
U okviru projekta obilježavanja Dana općine Travnik, Edukacijski fakultet i Fakultet za tehničke studije Univerziteta u Travniku učestvuju organizacijom projekta Takmičenje iz oblasti matematike i informatike za maturante.
Takmičenje iz oblasti matematike i informatike je aktivnost kojom se namjeravaju uključiti svi maturanti sa područja općine Travnik i Novi Travnik sa idejom promocije kvalitete maturanata srednjih škola sa područja Novog Travnika i Travnika. Cilj projekta je i skretanje pažnje na kreativnost i znanje učenika u vrijeme pripreme za prijemne ispite.
Učešćem u ovom projektu prihvatate mogućnost javne promocije i uzimate učešće u manifestaciji „Dani općine Travnik" koja se obilježava treću godinu za redom.
Za projekat je moguće poslati prijavu u elektronskom obliku na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
Poziv za učešće u takmičenju otvoren je do 20. marta 2015. godine
Sve dodatne informacije vezane za takmičenje i samom projektu „Dani općine Travnik " možete dobiti putem telefona: 062 928 586 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., te putem web stranica: www.fts.ba i www.eft.ba.


Budite slobodni da ovu informaciju dalje širite kako bi se što više maturanata aktivno uključilo.