Menu
A+ A A-

InSSED 2016

Svečano otvorena 2. međunarodna konferencija iz oblasti sporta, nauke, edukacije i razvoja InSSED 2016

Druga međunarodna konferencija iz oblasti sporta, nauke, edukacije i razvoja InSSED 2016 svečano je otvorena uz prisustvo velikog broja zvanica, predstavnika akademske zajednice iz naše zemlje, susjednih zemalja i regiona, predstavnika privrednog, političkog i javnog života.

Pripremile: Amina Leko i Nedžla Kadić

Opširnije: Svečano otvorena 2. međunarodna konferencija iz oblasti sporta, nauke, edukacije i razvoja InSSED...

Vijesti iz Konferencijskog ureda InSSED 2016

Aktivnosti i pripreme 2. međunarodne konferencije iz oblasti sporta, nauke, edukacije i obrazovanja InSSED 2016 ulaze u završnu fazu. Cilj ovogodišnjeg InSSED-a je umrežavanje kroz projektne ideje u regionalnu mrežu, te da se kroz radionicu "U susret ERASMUS+ 2017" napravi zajednička vizija koja nas može povezati na zadovoljstvo svih visokoškolskih ustanova iz regiona.

Opširnije: Vijesti iz Konferencijskog ureda InSSED 2016

InSSED 2016: Intervju s prof. dr. Hazimom Selimovićem

Uoči predstojeće konferencije InSSED 2016, čiji su organizatori Udruženje za istraživanje, edukaciju i razvoj NIA Travnik, Edukacijski fakultet Univerziteta u Travniku i Olimpijski komitet Bosne i Hercegovin uz partnere Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u  Sarajevu i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, za časopis Grafx razgovarali smo sa dekanom Edukacijskog fakulteta prof. dr. Hazimom Selimovićem.

 Razgovarala: Amina Leko

 Uvaženi profesore, kao dekan Edukacijskog fakulteta, možete li nam reći u kojoj su fazi pripreme za InSSED 2016?

Opširnije: InSSED 2016: Intervju s prof. dr. Hazimom Selimovićem