Menu
A+ A A-

Poziv studentima: Prijavite se za odlazak na 1. Međunarodni sajam digitalnih grafičkih tehnologija i materijala – DGF, Banja Luka, 29. – 31.03.2018. godine

Fakultet za tehničke studije učestvuje kao izlagač na 1. Međuarodnom sajmu  digitalnih grafičkih tehnologija i materijala – DGF. Studenti imaju dvije mogućnosti prijave.

  1. Da budu predstavnici fakulteta koji će na Sajmu boraviti 3 dana i na štandu Fakulteta promovirati njegove aktivnosti;
  2. Da idu u grupi kao posjetioci koji će posjetiti Sajam prema protokolu koji će organizirati Fakultet.

Prijava

1.Studenti koji žele biti predstavnici Fakulteta prijavu mogu izvršiti kod višeg asistenta mr. Aldina Obućine na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .Asistent će odabrati tri studenta koji će predstavljati Fakultet. Plan aktivnosti:

28.03.2018. – odlazak u Banja Luku u poslijepodnevnim satima i pripremanje štanda

  1. – 31.03.2018. – boravak na Sajmu

31.03.2018. – povratak u poslijepodnevnim satima.

Troškove prevoza i smještaja snosi Fakultet za studente koje odabere asistent Aldin.

2.Studenti koji žele posjetiti Sajam u organizaciji Fakulteta treba da prijavu izvrše kod više asistentice Marije Garić na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Plan aktivnosti:

29.03.2018. godine – polazak u ranim jutarnjim satima i povratak u večernjim satima. Voditeljica aktivnosti je asistentica, mr.Marija Garić koja će objaviti detaljan plan nakon prijave studenata.  Prevoz obezbjeđuje Fakultet.

Rok za prijavu je ponedeljak, 26.03.2018. godine do 16:00 sati.