Menu
A+ A A-

Uručenjem certifikata zatvoren TImod 2018

   

 Modna revija studenata pod nazivom „TImod 2018 – Pogled u budućnost“ bila je posljednja aktivnost drugog dana simpozija u kojoj su prisutni imali priliku uživati u kreacijama studenata koje su pripremali zajedno sa svojim profesorima. Veliki interes za modnu reviju izazvalo je ogromno oduševljenje i rezultiralo brojnim aplauzima.

Pripremile: Fikreta Kerić i Emina Ahmetović

 Modna revija je, zasigurno, izvrsna prilika gdje studentice Fakulteta za tehničke studije već treću godinu zaredom, u okviru simpozija TImod, pokazuju svoju kreativnost, vještine i sposobnosti. U izvrsnoj atmosferi i dobrom raspoloženju, čemu svjedoče i slike iz galerije, upriličena je i dodjela certifikata učesnicima i predavačima koji su svojim aktivnim učešćem u simpoziju doprinijeli njegovom uspješnom održavanju. Fakultet za tehničke studije je organiziranjem Trećeg međunarodnog simpozija tekstilnog inženjerstva i modnog dizajna još više dobilo na važnosti i značaju kako u Bosni i Hercegovini tako i u regiji. Uz brojne pohvale za rad i organizaciju simpozija, Fakultet nastavlja da usavršava svoje djelovanje kako bi iz godine u godinu rastao i pokazivao kvalitet koji posjeduje.

U konferencijskoj sali Fakulteta za tehničke studije Univerziteta u Travniku upriličeno je svečano zatvaranje simpozija i dodjela certifikata i zahvalnica.

Prisutnima se, u ime organizatora i domaćina, obratila predsjednica Organizacionog odbora doc. dr. Amra Tuzović zahvalivši se svim prisutnim koji su izdvojili svoje vrijeme za još jedan TImod i naglasila da su pripreme za TImod 2019 već počele, te da će u skorije vrijeme biti napravljeni prvi koraci za organizacioni odbor.