Menu
A+ A A-

U Mostaru ponovo druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje''

 

Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje'' održat će se drugi put u Mostaru, u hotelu Mepas, sala Princess.

Program počinje u 17:00, a trudnice očekuju zanimljiva predavanja i prezentacije, vrijedni pokloni i nagrade sponzora i partnera projekta, te mogućnost direktne komunikacije sa doktorima i predstavnicama brendova.

Glavnu nagradnu igru obezbjedila je kompanija Farmaduks iz Posušja, inače jedan od sponzora druženja, koja daruje jastuk za dojenje. Pored toga, tu su i ostali vrijedni pokloni koje su obezbjedili naši sponzori i partneri, a koji će biti od velike pomoći svakoj trudnici. Na dan druženja svaka trudnica na dar dobiva i poklon kupon -50% na ginekološki pregled i trudnički paket labaratorijskih nalaza, te -30% na Srebrenu zdravstvenu karticu Poliklinike Vitalis. Kompanija Sfera daruje časopis Roditelj, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Sponzori projekta su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Milupa, A-Twin sa proizvodom Child Life, Sebamed, Solgar, Farmaduks sa proizvodom MAM, Berlin Chemie sa proizvodima Anaftin Baby i Espumisan L, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Tosama sa proizvodima To.To., El Pharma sa proizvodom Femibion.

Partneri: Medimpex sa proizvodom Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodom Hamanek, Nectar sa proizvodom Frutek, Pharma S sa proizvodom Pro Balans Baby i PrenataS i Nobel.

Predavači i teme:

1. Dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije, Dejan Tirić; Tema: "Porod"

2. Marijana Zubac, mag.ing.techn.aliment; Tema: ''Zanimljivosti o pravilnoj prehrani trudnica''

3. Dr.Ana Šimić Dugandžić, ginekolog, SKB Mostar, ispred kompanije El Pharma; Tema:"Uloga vitaminsko-mineralne suplementacije prije, tokom i nakon trudnoće"

4. Mr.ph Aida Mauro Jensen, KAM Pharma u kompaniji Orbico & Brand ambasador za Sebamed; Tema: "Sebamed Baby, najbolja zaštita od prvog dana"

5. Maida Agić, supervizor trade marketinga, kompanija Pampers; Tema: "Prednost korištenja pelena u formi gaćica"

6. Suzana Toplić Berberović, stručna saradnica za program medicine, ispred kompanije Tosama; Tema: "Tosamini produkti To.To."

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj. Projekat organizuje mostarska kompanija Sfera d.o.o. u saradnji sa Poliklinikom Vitalis. Inače, projekat se održava kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Banja Luka.