Menu
A+ A A-

Q&A sa menadžmentom Edukacijskog fakulteta UNT

Danas je uspješno završen InWeek - online sedmica otvorenih vrata na Edukacijskom fakultetu Univerziteta u Travniku sa posljednjom najavljenom aktivnošću Q&A sa menadžmentom Edukacijskog fakulteta UNT.

Kako je najavljeno prilikom otvaranja, sve vrijeme InWeek-a bili su dostupni obrasci putem kojih ste svi vi mogli uputiti pitanja menadžmentu. Ako je suditi prema broju pristiglih pitanja InWeek i ono što smo ponudili široj javnosti izazvalo je ogroman interes. Pristiglo je jako puno pitanja na koja su danas dali odgovore menadžment fakulteta, prof. dr. Hazim Selimović, dekan Edukacijskog fakulteta i doc. dr. Amra Tuzović, voditeljica studija.

O tome da li su sadržaji InWeek-a ispunili očekivanja i da li je postignut željeni cilj, dekan Edukacijskoj fakulteta kaže: "Želim istaći pozitivne impresije koje je Edukacijski fakultet organizovao u prethodnih sedam dana. Vjerujemo da je svako ko je posjetio Edukacijski fakultet u tom periodu našao nešto interesantno za sebe. Da smo na neki način promovisali sve ono šta radimo, što je u konačnici i bio cilj, dakle da svi oni koji su željeli da čuju šta to radi Edukacijski fakultet, na koji način to radi, imali su priliku".

O tome kako je tehnički protekla realizacija InWeek-a, s obzirom da je sve realizovano u virtuelnom okruženju, doc. dr. Amra Tuzović, voditeljica studija kaže: "Moram istaći da sam lično zadovoljna proteklom organizacijom s obzirom da je Edukacijski fakultet napravio iskorak u online svijet kada je u pitanju akademska zajednica. S obzirom da smo se svi mi susreli sa jednim novim izazovom kada je u pitanju online okruženje, tako da možemo biti ponosni i zadovoljni što smo svi skupa odgovorili na ove izazove organizacije".

Q&A sa menadžmentom Edukacijskog fakulteta UNThttps://www.facebook.com/eft.unt.ba/videos/2608105592842906/


#InWeekEFT