Menu
A+ A A-

Održan panel „Od olovke do krova...“

Danas je u sklopu InWeek-a, online sedmice otvorenih vrata Fakulteta za tehničke studije održan panel na temu "Od olovke do krova...".

Ovaj panel je bio prilika da saznate i naučite nešto novo, informišete se o nastavnom kadru i aktivnostima u okviru studijskog programa Arhitektura i Građevina na FTS. Panelisti su bili: prof. dr. Dalibor Misirača – profesor na Fakultetu za tehničke studije UNT, Hana Ivazović – viši asistent na Fakultetu za tehničke studije UNT i alumni Vanja Galić, MA, Amer Tanović, MA, Ajdin Mecan, BA, Eldin Smajić, BA. Moderatorica ovog panela bila je Nejra Smailbegović – asistent na Fakultetu za tehničke studije UNT.

Učesnici panela su govorili o svom putu do uspjeha, kako to izgleda životni put arhitekte ili građevinca i o tome šta ih je to pokrenulo da se odluče za svoj poziv. Prof. dr. Dalibor Misirača je poslao poruku mladim ljudima "Za znanje vam nisu presudne godine, ali iskustvo itekako jeste".

InWeek će vam također pružiti uvid u organizaciju i rad fakulteta, a zainteresovani za studij na FTS će, tokom čitave sedmice, imati priliku da dobiju sve potrebne informacije o načinu studiranja i upisu. Vaša pitanja možete uputiti menadžmentu fakulteta ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na linku: 

https://forms.gle/7mEXsBz2XavavRRQA

Odgovori će biti prezentirani u subotu, 23.05.2020 u 17:00h na našem Facebook profilu.