Menu
A+ A A-

Modni komadi za jesen i zimu 2019

Modni se trendovi mijenjaju svake nove sezone, ali u ormaru uvijek ima mjesta za neki modni klasik, zato smo izdvojili tri modna komada bez kojih jesenska odjeća ne bih bila potpuna!

Uz svaku novu sezonu dolaze nam i novi modni trendovi koji se veoma često i ponekad veoma brzo mjenjaju. Uprkos tome svi imamo neki klasični predmet koji držimo u ormaru od kojeg se jednostavno ne možemo odvojiti. Budući da klasici nikada ne izlaze iz mode, takve se modne komade isplati držati u ormaru.

Pripremila: Sumejja Čerim

 

ŽENSTVENA HALJINA

Iako haljine često povezujemo sa toplijim dijelom godine, one su jednostavno neizostavne tokom jeseni i zime. Savršene su za svečane prilike, ali i svekodnevne u kombinaciji sa visokim čizmama ili gležnjačama. One su strastvene i praktične, također su čest odabir mnogih ljubiteljica mode.

ELEGANTNI KAPUT

Kod pravih ljubiteljica mode teško je zamisliti jesen i zimu bez elegantnih kaputa, koji svaku odjevnu kombinaciju dovode do savršene doze prefinjenosti. Osim elegancije, grijat će vas tokom hladnog dijela godine. Isplati se imati barem jedan kaput u ormaru.

TOPLI DŽEMPER                                                               

Za one najhladnije jesenje i zimske dane, tu su pleteni džemperi. Grijat će vas tokom hladnih mjeseci, a iznenadit ćete se koliko su ustvari  udobni. Osim što su topli i udobni, daju savršen spoj elegancije odijevanja, tako da će se savršeno uklopiti u vaše različite kombijacije.

 

Izvor: cromoda.com

Model: Lejla Ramović